single blog header image

Мисия

Имаме удоволствието да Ви запознаем с дейността на Асоциация БАРС. Ние сме НПО, като организация с нетърговска дейност, БАРС осъществява на първо място подкрепа и комфорт свързани с редица услуги - юридическа помощ, всякакъв вид безплатни консултации, кредити, недвижими имоти, застраховане. Предлагаме адекватно решение на проблем, и съответното физическо или юридическо лице, правителствена организация и т.н., които могат да помогнат за разрешаването на проблема / казуса.

БАРС не продава услуга. Ние се грижим за своите членове, като им даваме възможност да се възползват от нашите контакти и опит, по този начин гарантирано предотвратяваме техен горчив такъв (опит). Всеки наш член има право да ни запита по повод свое желание или възможност, която да осъществи.

Асоциация БАРС осигурява безплатна консултация по всички въпроси и последващо ценово предложение за решаване на конкретен казус или проблем.

Ценовата оферта включва преференциални цени и условия за членовете ни, и е на база нашето сътрудничество с партньорите ни. БАРС гарантира лоялността на своите партньори. Клиентът не е задължен да се възползва от предложението на нашите партньори.

Ние консултираме клиентите и след това предлагаме решения. Консултацията винаги е безплатна.

Ако решението е свързано с услугите, предлагани от някой от нашите партньори (нотариуси, адвокати, застрахователни брокери и т.н.), то услугата се заплаща.

Ценовата оферта се определя от вида на конкретния казус и от действията, необходими за разрешаването му.

Тогава БАРС се явява гарант и съпорт на сделката, и съответно получава процент от стойността на сделката.